Tehnologii pentru incarcare rapida

Quick Charge

Scapa de disconfortul reincarcarii in fiecare noapte a telefonului si agonia de a privi cum acesta se incarca doar un singur procent in 5 minute.

Quick Charge 3.0 este in momentul de fata cea mai rapida si eficienta tehnologie de incarcare a telefoanelor si a tabletelor, capabila sa incarce device-uri cu pana la 85% mai rapid decat incarcatoarele obisnuite. Dupa numai 10 minute de incarcare, un telefon Quick Charge poate fi utilizat pana la 8 ore.

Anker a lucrat indeaproape cu compania Qualcomm pentru a deveni primul brand cu o colectie completa de baterii externe si incarcatoare certificate Quick Charge 3.0. Un telefon compatibil Quick Charge, asociat cu un incarcator Anker, este cel mai rapid parteneriat existent in lume. 

USB-C Power Delivery

Ai avut multe cabluri si incarcatoare diferite pentru device-urile tale? Tehnologia USB-C iti va schimba viata.

Viteza de incarca a unui telefon sau a unei tablete obisnuia sa fie limita de o tehnologie care suporta o putere de doar 20W. Insa, odata cu introducerea tehnologiei USB-C si Power Delivery, aceasta limita a fost marita la o putere masiva de 100W. Ceea ce inseamna ca portul USB-C poate alimenta laptop-uri, calculatoare, televizoare cat si alte device-uri electronice. Iar in curand va incarca telefoane si tablete la viteze inimaginabile.

Anker a fost primul brand care a dezvoltat baterii externe,incarcatoare auto si de priza, care utilizeaza tehonogia USB-C si Power Delivery.

PowerIQ™ si VoltageBoost™

Pentru a profita la maxim de tehnologia de incarcare Quick Charge si Power Delivery, ai nevoie de un telefon sau o tableta compatibila. Asadar, cum asigura Anker cea mai rapida incarcare device-urilor precum iPhone si iPad, care nu suporta aceste tehnologii?

Iti prezentam tehnologiile exclusive PowerIQ si VoltageBoost.

PowerIQ comunica inteligent cu device-ul conectat pentru a-i calcula cea mai rapida viteza de incarcare, dupa care ajusteaza in consecinta puterea de iesire. Acest lucru inseamna ca toate device-urile Apple vor primi de la incarcatoarele noastre, cea mai rapida viteza de incarcare posibila.

VoltageBoost compenseaza cu rezista cablurilor oferind o tensiune constanta. Cu cabluri care nu afecteaza viteza de incarcare, device-ul tau primeste, de fiecare data, cea mai rapida viteza de incarcare posibila.

DESPRE

Bateria telefonului nu face fata cerintelor tale zilnice? EASY CHARGE iti ofera solutii inovatoare de incarcare a bateriei.

Alege acum bateria externa, bateria extinsa sau incarcatorul care se potriveste perfect cu stilul tau de viata. Mai mult>>

CONTACT

  • contact@easycharge.ro

SUNTEM PE FACEBOOK

2018 © EasyCharge. Toate drepturile rezervate. EASY AAC IDEAS SRL (neplatitor de TVA), CUI 30523907.
ANPC | Preturile includ toate taxele.

Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul easycharge.ro pe ShopMania