Intrebari frecvente

1. Pot utiliza un cablu USB diferit fata de cel inclus in pachetul bateriei externe Anker?

Da, si alte cabluri pot fi folosite pentru a incarca device-urile tale. Cu toate acestea, pentru a asigura compatibilitatea si cea mai buna performanta posibila, noi recomandam sa utilizati cablul original al device-ului (OEM), un cablu terta-parte certificat (MFi) sau cablul inclus.

2. Compatibilitatea bateriilor externe Anker

Bateriile externe Anker sunt compatibile cu orice smartphone / tableta Android sau Apple si, aproximativ, orice alt device care se incarca prin USB. Pentru modelele care utilizeaza tehnologia Quick Charge, puterea de iesire va fi 5V=2.4A, 9V=2A, 12V=1.5A.

3. Cum se poate incarca bateria externa?

Fiecare model de baterie externa are un port Micro USB dedicat pentru incarcarea acesteia. In pachet este inclus un cablu USB - Micro USB cu ajutorul caruia poti incarca bateria externa. Pentru a incarca bateria externa cat mai rapid iti recomandam sa folosesti incarcatorul USB de priza al telefonului / tabletei sau unul dintre modelele noastre de incarcatoare marca Anker. 

4. Eficienta energetica a bateriilor externe Anker

TOATE bateriile externe pierd din capacitate datorita conversiei de voltaj si a incalzirii circuitului. 

Aproximativ 30-40% din capacitatea totala a bateriei externe Anker nu poate fi utilizata, din cauza problemelor de eficienta care afecteaza toate device-urile electronice. Acestea includ energia pierduta de la incalzirea circuitului si a conversiei de voltaj din interiorul bateriei externe, a cablului de incarcare si, respectiv, a device-ului tau. Bateria externa este capabila sa ofere 60%-70% din capacitatea ei totala altor device-uri.

5. Bateria externa poate afecta bateria interna a telefonului?

Raspunsul este nu. Bateria externa este special conceputa sa incarce dispozitivele tale fara a afecta capacitatea sau durata de viata a bateriei interne a telefonului.

6. Pot incarca atat bateria externa Anker cat si alt dispozitiv in acelasi timp?

Nu, aceasta functie este dezactivata intrucat afecteaza durata de viata a bateriilor externe.

7. Telefonul meu are nevoie de 1A pentru incarcare. Puterea de iesire de 2A sau 4A va afecta telefonul?

Raspunsul este nu. Viteza de incarcare a bateriei externe nu va depasi niciodata capacitatea necesara pentru incarcarea dispozitivului conectat.

8. Pentru cat timp bateria externa va detine energie daca nu este folosita?

In general, consumul static de energie a bateriilor externe Anker este atat de mai mic incat e nevoie intre 20 si 36 de luni pentru a se descarca complet. Cu toate acestea, substantele chimice aflate in interiorul bateriilor se vor degrada si vor deveni mai putin active dupa perioade indelungate de nefolosire. 

Pentru a extinde durata de viata a bateriei externe, te rugam sa descarci si sa reincarci bateria externa Anker cel putin o data la 4 luni.

9. Poate fi luata bateria externa la bordul unui avion?

Da, toate bateriile externe Anker cu o capacitate mai mica de 27,027 mAh pot fi luate legal si in siguranta in timpul zborurilor.

IMPORTANT! Bateriile ajung la capacitatea lor maxima abia dupa a doua sau a treia incarcare completa.

DESPRE

Bateria telefonului nu face fata cerintelor tale zilnice? EASY CHARGE iti ofera solutii inovatoare de incarcare a bateriei.

Alege acum bateria externa, bateria extinsa sau incarcatorul care se potriveste perfect cu stilul tau de viata. Mai mult>>

CONTACT

  • contact@easycharge.ro

SUNTEM PE FACEBOOK

2018 © EasyCharge. Toate drepturile rezervate. EASY AAC IDEAS SRL (neplatitor de TVA), CUI 30523907.
ANPC | Preturile includ toate taxele.

Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul easycharge.ro pe ShopMania