Retur produse

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta:

Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Pentru returnarea unui produs va rugam sa ne contactati telefonic la 0757-334-556 sau pe adresa de email contact@easycharge.ro.

Daca problema dumneavoastra nu a fost rezolvata de catre Departamentul Tehnic va rugam sa completati acest formular de returnare.

Informaţii comanda

Nume:*
Prenume:*
E-Mail:*
Telefon:*
ID comanda:*
Data comanda:

Informaţii produs

Nume produs:*
Cod produs:*
Cantitate:

Motivul returnarii:*

Produsul este deschis:

Observatii:

Introdu codul in casuta urmatoare:

Am citit si acceptat Termeni si conditii

DESPRE

Bateria telefonului nu face fata cerintelor tale zilnice? EASY CHARGE iti ofera solutii inovatoare de incarcare a bateriei.

Alege acum bateria externa, bateria extinsa sau incarcatorul care se potriveste perfect cu stilul tau de viata. Mai mult>>

CONTACT

  • contact@easycharge.ro

SUNTEM PE FACEBOOK

2018 © EasyCharge. Toate drepturile rezervate. EASY AAC IDEAS SRL (neplatitor de TVA), CUI 30523907.
ANPC | Preturile includ toate taxele.

Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul easycharge.ro pe ShopMania