De ce sa alegi bateriile externe Anker comercializate pe EasyCharge.ro

De ce Anker?

 1. Brandul de incarcare nr. 1 in Statele Unite ale Americii – Peste 10 milioane de clienti multumiti ai produselor Anker.
 2. Calitate garantata – Cele mai avansate tehnologii in materie de incarcare si siguranta atat pentru tine cat si device-urile tale:
  • PowerIQ: Detecteaza device-ul tau pentru a oferi cea mai rapida incarcare.
  • VoltageBoost: Mentine cea mai rapida incarcare, indiferent de calitatea cablului utilizat.
  • Qualcomm Quick Charge 2.0: Incarca cu pana la 75% mai rapid device-urile compatibile.
  • Sistemul de siguranta MultiProtect: Ofera cele mai avansate functii de siguranta pentru a te proteja pe tine si device-ul tau.
 3. Cele mai bune baterii disponibile – Anker utilizeaza celule lithium-ion premium de la producatori de talie mondiala, precum Panasonic si LG, pentru a maximiza puterea si eficienta bateriilor externe.
 4. Cele mai avansate microcipuri – Cele mai sigure si fiabile componente fabricate in Japonia pentru o rata a esecului cat mai redusa.
 5. Eficienta extrem de ridicata – Bateriile externe Anker au o pierdere energetica foarte mica (aprox. 18-20%) in comparație cu concurenta (aprox. 30-35%).
 6. Garantia preferata a fanilor – Timp de 18 luni orice problema din punct de vedere tehnic se remediaza prin inlocuirea produsului cu altul nou.

Cumpara acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *